Istun vessassa. Ihan vilpittömästi kusella. Ojennan käteni ottamaan paperia telineestä ja repäisen siitä tarvittavan määrän pyyhkimistä varten. Vien paperin haaruksiini ja pyyhkäisen.

Normaalisti kusella käyminen ei herätä kenessäkään mitään, mutta suunnattomasta kaipuustani johtuen minä himoan lisää kosketustani, joten käännän vieressä olevan lavuaarin hanan auki, kuumalle. Annan sen hetken valua ja tartun käsisuihkuun. Alkuun vesi tuntuu jopa sormissa polttavan kuumalta ja suorastaan pelkään suunnata sen jalkoväliini. Pisara kerrallaan totuttelen ihanan kuumaan, jopa hieman polttavaan veteen ja kun katson alas, näen jo paikkojeni turpoavan kiihottumisesta. Veden läpi tunnen sormellani oman kosteuteni, joka on valuvaa, makeaa ja kirkasta. Minun tekee mieli taas maistaa itseäni. Pidän omasta maustani, etenkin miehen himokkailla huulilla. Asetan kaksi sormea kasvojeni eteen, ujutan kielen niiden väliin ja liu'utan sitä koko matkalta sormieni välistä. Voin vain kuvitella, sulkea silmäni ja kuvitella siihen miehen huulet, joille teen saman.

Vien kosteat, liukkaat sormeni haaruksiini ja tunnen, kuinka kuumaa vesi on. Se polttaa sormiani, mutta mirrini on jo niin turtunut ja turvonnut kiihkosta, ettei se tunne polttavaa kuumuutta, vain vedestä tulevan kiihottavan paineen, jokaisen terävän suihkun kiusaamassa herkimpääni. Sormet ujutan sisälleni ja etsin vaistomaisesti g-pistettä. Se löytyy helposti ja tunnen pienen nautinnon perhosen liikahtavan alavatsassani samalla, kun alan liikuttamaan lantiotani.

Toisen käden sormet mirrissä, toinen käsi suihkuttaa paineella vettä klitorikselleni ja liikutan lanteitani pyörivin liikkein istuen WC-pytyllä.

Tunnen pienen pakotuksen, joka alkaa painamaan välilihan kohdilta ja vetäytyy nopeasti syvemmälle. Tunnen itseni kietoutuvan sormieni ympärille tiukemmin ja tunnen kuinka alavatsani voisi räjähtää nautinnosta. Kuin varkain laukean voimakkaasti omille sormilleni. Näen reisieni tärisevän, mirrini sykkivän, tunnen sen pyös tasaisina puristuksina sormillani. Pääni painuu taakse ja silmäni kiinni ja nautin viimeiseen supistukseen saakka orgasmistani.

Hellitän otteeni suihkusta, sammutan veden, sormiini jää painaumat kahvasta ja maistan viimeisen kerran sormiani. Kuivaan itseni pyyhkeeseen ja menen puhtaana ja raukeana nukkumaan.

So sweet dreams.