I

Katson ikkunasta ulos samalla miettien, kuinka paljon minun tekeekään mieli rakastella. Saada tuntea toisen lämpö ihollani, paino vartaloni päällä ja kuuma, kivikova kalu painumassa minuun päättäväisesti. Syvemmälle, syvemmälle ja aina pohjaan saakka. Voin kuvitelmissani tuntea kuumat huulet omiani vasten, kielen piirtämässä kuvioita kaulalleni ja sormet leikkimässä rinnoillani, vartaloni kaarilla ja voin jopa tuntea väriseväni kiihkosta.

Parannan asentoani sohvalla ja hymähdän itsekseni. Toiveajattelua, saakeli. Mies on muualla, toisessa kaupungissa ja minä saan keksiä keinot selvitä siihen saakka kun hän tulee. Mielellään vain lämmitellen häntä tekstiviestein ja valmistautumalla itse hänen tuloonsa. Mietin mielessäni, mitä ihanaa hän minulle tekisi ja laahustan hermostuneena vaatekaapilleni. Nappaan mukavat alusvaatteet mukaani ja painun suihkuun.

Kireänä pesen hiukseni, vartaloni jokaisen sopukan ja kun sormeni koskettavat vakoani, voin tuntea sykkeen siellä, sisälläni, joka pakahduttaa minua pikkuhiljaa sisältäpäin. Kuin pakosta kosketan itseäni uudestaan, annan sormien seikkailla hullaantuneella ihollani. Mirrini on märkä, kuuma ja puutteessa, sen voi tuntea jo pelkästään niistä supistuksista lihaksissani, joita tunnen pelkästään silittämällä häpyhuuliani varovaisesti. Mietin miehen jumalaisen pehmeitä ja kuumia huulia ja tunnen värähtäväni kauttaaltaan. Miehen ajatteleminenkin tässä tilassa on kiduttavaa, levottomana mietin itsekseni. Huuhtelen hoitoaineet kiharoistani ja nappaan höylän ja vaahdon. Yritän pitää käteni vakaana höylätessäni karvojani pois, siinä jotenkuten onnistuen. Märkä vakoni näyttää kauttaaltaan turvonneelta siitä kulmasta, mistä minä sen näen, enkä kestä enää. Kuivaan itseni, juoksen makuuhuoneen kaapille ja kaivan kirkkaanpunaisen kaverini kaapista ja istun sängynlaidalle, kaataen itseni siitä selälleni. En välitä märistä hiuksistani petivaatteita vasten, en välitä siitä, että verho on auki naapuritalon suuntaan, enkä välitä puhelimesta, jonka kuulen piippaavan keittiössä.

Painan punaisen muovimulkun itseäni vasten ja annan sen solahtaa sisääni, valmiiseen vakooni. En jaksa odottaa enää, en jaksa en sitten millään. Käännän värinän päälle ja alan survoa kalua sisääni ehkä liiankin voimakkaasti, siitä kuitenkaan välittäen. Säädän värinän nautinnolliseen voimakkuuteen ja liikutan kalua sisälläni juuri niinkuin haluankin, pillun etuseinää vasten, lähellä g-pistettäni, hetkittäin sitä hangaten. Vien sormet suuhuni ja kastelen ne syljellä liukkaiksi ja kiiltäviksi. Painan märät sormeni suustani suoraan klitorikselleni ja aloitan pyörittelyn siinä, hitaasti, hellästi, hieman kiihdyttäen.. Tunnen kovan muovimunan liikkeet sisälläni tuskallisen kiihottavina ja sormieni liikkeen poltteena klitorikseni ympärillä. Tunnen että tulemiseni ja orgasmini eivät ole kaukana, kiihdytän tahtia ja suljen silmäni nautinnolleni.

Tuskaisen lähellä tulemistani jähmetyn niille sijoilleni, niille tekemisilleni häkeltyen totaalisesti. Mies seisoo oviaukossa ja katselee minua.

II

Katson naistani ovenraossa. Huomaan yllättäneeni hänet kuumasta yksinleikistään, näen hänen tuijottavan minua häkeltyneen nolona kalu jalkoväliinsä painuneena. Puna leviää suloisesti hänen kasvoilleen, kun huomaan hänen hieman ujostelevan. Kiinteästi häneen katsoen pudotan laukkuni ja riisun takkini tiputtaen molemmat lattialle makuuhuoneen oviaukkoon. Nainen tuijottaa minua, en oikein tiedä, missä vaiheessa hänen silmiinsä tuli häveliäisyyden tilalle takaisin himo ja kiihko, niistä paistaa nyt vielä edellisten lisäksi lievä leikkisä pilke.

Riisun paitani paljastaen yläruumiini kokonaan naisen katsellessa kiinteästi. Huomaan hänen alkavan hitaasti leikkinsä uudestaan, sormet alkavat pyöriä märässä mirrissä kumikalun ollessa vielä paikallaan. Hänen silmänsä vaeltavat vartalollani ja hänen suunsa käskee hiljaa minua katsomaan. Hän haluaa käyttää minua - ajattelen itsekseni ja tunnen paisuneen kaluni ahdistuvan housuissani. Vetoketju tuntuu polttavalta ja avaan sen naista katsellen. Hyväilen itseäni vaivihkaa, reisiäni polttaa ja kaluni on kuin liekeissä.

- Katso minua, et saa koskettaa ennen kuin annan luvan. Sinä saat olla minun leluni.

Nainen sanoo sängyllä minua tiiviisti ja vaativasti katsoen. Hän hieroo itseään sormillaan, alkaa liikuttamaan punaista munaa haaroissaan, vetää sen kokonaan ulos ja maistaa sitä kielellään - värähdän varoittamatta, ele on minusta niin kiihottava, etten osannut kuvitellakaan. Terävä punainen kieli leikkii vielä punaisemmalla kumikyrvällä ja minun on erittäin vaikea vain katsella, kun naiseni kiusaa minua ja itseään - tuolla tavalla. Hän vie kumimunan uudestaan pilluunsa ja upottaa sen sisäänsä rajusti, huomaan ajattelevani, että haluaisin olla tuossa jalkojen välissä naimassa häntä.

- Riisu housusi ja tule vähän lähemmäs, haluan että katsot.

Kuulen naisen äänen kuin suuremman luokan huminan takaa, kun veri pakenee päästäni entisestään. Riisun housuni nopeasti ja seison seiväs ojossa siinä sängyn vieressä, enkä voi olla tuijottamatta kiiltelevää kumikalua, joka liukuu naiseeni sisään, ulos, sisään ja ulos, uudestaan ja uudestaan. Sormet pyörivät hävyllä, paljastavat välillä klitoriksen herkän, turvonneen kärjen ja sormi hivelee sitä varoen, pyörien siinä päällä. Nainen hengittää kiivaasti. Minun tekee mieli koskea, mutta kun ojennan vähän kättäni, oikeastaan vain liikautan sitä, nainen ynähtää kieltävästi ja jatkaa omaa leikkiään.

Kiduttavaa, ajattelen. Kaluni sojottaa naisen suuntaan kuin huutaen huomiota, nainen välillä vilkaisee sitä, mutta pääasiassa hän antaa katseensa vaeltaa alastomalla vartalollani. Nainen vetää kalun ulos itsestään ja nousee istumaan. Minä seison avuttomana sängyn vieressä, kun hän asettuu istumaan sängynlaidalle eteeni, sanoen samalla, että en saisi koskea häneen, vaikka mikä tulisi. Naisen hengitys hänen puhuessaan tuntuu kaluni kärjellä, hänen huulensa hipovat sitä ja hänen kätensä siirtyvät leikkimään reisieni takaosaan. Ne hivelevät, silittävät, puristavat ja siirtyvät pakaroilleni kiduttavan hellästi, kuin kutittaen. En saa koskea naiseen, vaikka minun tekisi kuinka hyvää, saan katsoa, mutten saa koskea. Tuskallista... Sormet uppoavat pakaroihini, huulet painuvat terskalleni ja imaisevat sen suun syvyyksiin. Hänen suunsa on niin lämmin, että se tuntuu jumalaiselta. Kosteat liukkaat huulet puristavat kaluani sen liukuessa syvälle hänen nieluunsa, kiduttavasti, kerta toisensa jälkeen. Minusta tuntuu, että on mahdotonta pidätellä enää hetkeäkään, nainenkin sen huomaa ja lopettaa kuin seinään. Hän käskee minun käydä sängylle makaamaan selälleni, teen työtä käskettyä ja odotan katsoen pökerryksissäni kattolamppua, josta heijastuu omakuvani, nainen jalkopäässäni.

Nainen nousee päälleni ja nousee naamalleni saakka. Märkä vako aukeaa silmieni eteen ja kaluni sykkii, tykyttää ja minun tekisi mieli tarttua naista pakaroista, jotka ovat niiiin siinä käsieni ulottuvilla. Nainen kuitenkin lukitsee käteni jaloillaan ja kuulen surinaa päässäni, kun hän käskee nuolemaan.

- Nuole!

Ääni sanoo minulle vaativasti särähtäen ja minähän nuolen. Upotan kuuman himokkaan kieleni samantien hänen mehuihinsa, hänen sisäänsä niin syvälle kuin yletän ja painan karhean parransänkeni hänen herkkää ihoaan vasten. Kuulen naisen vinkaisevan ja tunnen hänen kohottavan itseään hieman ylöspäin. Saan ponnistella niska ja kaulalihakseni äärimmilleen, että ylettäisin kiinni tuohon pehmeään, kuumaan lihaan. Kieleni leikkii hänen klitoriksellaan ja tunnen, kuinka naisen reidet tärisevät, ehdottomasti nautinnosta ja kiimasta. Väliin hän tuntuu puristelevan rintojaan, toisella hetkellä hän taas nojaa käsiinsä painaen itseääni enemmän suutani vasten. Kuulen hänen hengityksestään, että hän on tulossa, ihan pian. Ja taas - hän siirtyy niin, etten enää yletä. Tällä kertaa hän kääntyy ja vapauttaa käteni. Hän kumartuu ylleni paljas, pyöreä perse pystyssä minun naamalleni ja taas tunnen kiivaan, kuuman hengityksen kalullani. Nainen imee minua hetkessä taas, kuin eläin, raivokkaasti mutta kuitenkin varoen ja minä jatkan nuolemistani. Tällä kertaa en kysy, saanko koskea, vaan tarraan hänen pakaroihinsa varomatta sitä, jääkö niihin sormistani jäljet vai ei. Vedän häntä itseäni vasten, jotta pääsen paremmin kiinni tarjolla olevaan herkkuun. Jumalauta miten hän on kiinni kalussani! Tunnen tulevani, aivan varoittamatta, tuttu "kutina" kiveksistäni siirtyy kaluni juureen ja räjähdän naiseni kasvoille. Nainen tuskin edes huomaa sitä, koska hän ujeltaa omaa huumaansa, omaa täyttymystään samalla hetkellä kun minä laukean.

Hengästyneenä ja saaneena hän kääntyy sivuun päältäni ja huokaisee,

- Mihin ihmeeseen minä leluja tarvitsen?