Nainen istuu koneen äärellä. Hän löysi hurmaavan sivuston, jossa on eroottisia novelleja jokaiseen lähtöön. Hän on lukenut niitä jo usean, silmät pyöristyvät kiinnostuksesta, hän ei voi lopettaa lukemistaan. Hän tuntee vatsanpohjassaan kirpaisuja, nykäisyjä. Hänen lantiotaan pakottaa ja mirri kaipaa kosketusta. Hän kiduttaa itseään lukemalla vain, hän huomaa kiemurtelevansa tuolissaan, hän huomaa hankaavansa pilluaan tuolin karheaa pintaa vasten. Hän ottaa kiinni housun vyötäröstä, vetää niitä ylöspäin niin, että sauma liimaantuu hänen vakoonsa, hankaa ensin ilkeästi ja sitten alkaa tuntumaan kiduttavan hyvältä.

Hän lukee, parantaa asentoaan, toisella kädellään rullaa hiirellä tekstiä alemmas, toisella kädellä puristaa housujensa kangasta ja nyhtää kangasta tiukemmin itseään vasten. Hän tuntee, kuinka housut ovat kosteat ja kuumat häntä vasten.

Hän lukee.

Pakotus kasvaa niin mahdottomaksi, että nainen luovuttaa. Hän rullaa tekstin niin alas, että koko näytön mitalta on hänelle luettavaa. Hän nojaa itsensä taakse, nuolaisee sormiaan ja ujuttaa ne housuihinsa, sisälle sinne, missä on kuumaa, märkää, turvonnutta ja kiihottunutta. Sormet koskevat varovaisesti sykkivää, kaipaavaa lihaa, sileää, ajeltua ihoa. Naisen lantio värähtää hänen omasta kosketuksestaan. Hän siirtelee sormiaan paikasta toiseen, etsien parhaan kohdan ja jää keskittymään siihen. Klitoriksen ympärille. Hän hakee liukkautta sormillaan ja painaa hellästi sormenkärjen klitoriksen päähän, vain pieni liike ja naisen koko vartalo värähtää sähköisen nautinnon iskusta.

Toinen hänen kätensä seikkailee rinnoilla, nipistelee nänniä, toistakin. Sormet käyvät huulilla, kaulalla ja vatsalla. Hänen mielikuvituksensa on ottanut vallan, ja hän ei kuule, ei näe muuta kuin edessään olevan novellin.

Hän lukee koko ajan kun hyväilee itseään ja samalla, kun novellin pääosanainen pääsee lähelle laukeamistaan, nainen on huomannut samaistuneensa lukemaansa. Hän tekee itselleen juuri ne asiat, joita hän tekstissä saa lukea ja laukeaa läähättäen, jännittyen kaarelle tietokonepöydän tuolille samaan aikaan kuin novellin nainen.

Hän haistaa huoneessa oman tuoksunsa, oman kiimansa.

Hän hymyilee nautinnollisesti, oikaisee itsensä ja sulkee selaimen.