Katson Häntä silmiin, uskomattoman ihaniin, sinisiin silmiin ja näen niissä syvää kaipausta ja rakkauden palon syvällä niissä. En osaa sanoin kuvailla sitä, mistä pidän Hänen silmissään, ne vain vetoavat minuun. Niissä ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta ne ovat hänen silmänsä ja Hän näkee minut niillä. Ne ovat sinisen harmaat, ehkä häivähdys vihreää löytyy myös läheltä pupillia. Silmäripset ovat sekaväriset, mustia, ruskeita ja vaaleita, pitkiä ripsiä sekaisin. Silmät kapenevat viiruiksi kun hän hymyilee ja silmäkulmiin syntyy herttaiset naururypyt.

Tuota näkyä on pakko rakastaa. En keksi sanottavaa, huokaisen vain syvään ja painan huuleni Hänen huulilleen. Suudelma on aluksi hellä, pelkkä pieni suukko, kunnes alamme maistella toistemme huulia, viivytellen kerta kerralta pidempään, vuoroin ylä- ja alahuulella, pieniä imaisuja, ehkä kieli hipaisee siinä samalla ja maistaa mille toinen maistuu.

Suudelma syvenee, kahdet pehmeät, ahneet ja täysin toisilleen sopivat huulet puristuvat toisiaan vasten. Pääni kääntyy hieman enemmän sivulle ja suudelma muuttuu syväksi, kiihkeämmäksi ahmimiseksi. Hän ottaa kasvonsa käsiensä väliin ja upottaa sormet niskahiuksieni sekaan, sormenpäät koskettavat niskaani, peukalot korviani, minä tunnen humahduksen vatsassani, joka kertoo nautinnosta ja päästän syvän huokauksen vasten Hänen suutaan. Pitkä suudelma, huulet ja kielet leikkimässä keskenään kiihottavaa leikkiään saavat vartalomme tuleen.

Istumme sylikkäin, minä hajareisin Hänen päällään, liikutan hieman lantiotani ja tunnen Hänen voimakkaan erektionsa. Huohotamme otsa otsaa vasten ja Hän silittää kaulaani, minä suukotan Hänen otsaansa.

Waiting for silence.