*Toivekirjoitus, Alina

Nina oli tutustunut vanhempaan mieheen internetissä, Alexiin. He olivat jo hyvän aikaa jutelleet messengerissä ja vaihdelleet tiiviisti sähköposteja kuvien kera. Alex on luvannut Ninalle majapaikan, mikäli tämä joskus haluaisi reissata Saksaan.

Siinä hän nyt sitten oli, istui miehen sohvalla kaikessa pimeydessä ja kuunteli. Vaimea kolina kuului talon toiselta puolelta, hyvänyön toivotukset oli jo toivotettu halauksien kera. Nina tärisi jännityksestä, vaikka ilta olikin ollut mukava. Alex oli mukava ja suhteellisen komeakin vielä. Heidän juttunsa sujuivat ihan luontevasti, vaikka tähän saakka kaikki oli hoitunut kirjoittamalla. Nina oli tyytyväinen itseensä, kun oli lähtenyt.. Ja tyytyväinen siihen, ettei ollut uskonut kaikkia muita ja heidän manailujaan hullusta sakemannista, joka ryöstäisi, raiskaisi ja paloittelisi hänet saatuaan hänet kotiinsa.

Nina kömpi makuupussiinsa ja kuunteli vielä. Hiljaista. Hän sulki silmänsä ja myttäsi makuupussinsa kaulansa alle ja painoi kasvonsa vasten sitä. Hän vannoi kuulevansa kuitenkin jotain, kuin hengityksen, jostain läheltä. Hän ei uskaltanut avata silmiään, ei inahtaakaan. Hän vain kuunteli ja tuli entistä enemmän varmemmaksi siitä, että joku hengitti lähellä häntä. Pian hän kuulikin jalkojen kahinaa, kun joku hiipi sohvan taakse. Nina ei tiennyt, pitäisikö pelätä vai mitä ja päätti olla vain paikoillaan ja katsoa mitä tapahtuisi. Alex tuntui tulevan lähelle, nyt hänet jo haistoi - miellyttävä miehentuoksu hiipi Ninan sieraimiin ja hän varovasti yritti vetää sitä enemmän keuhkoihinsa, onnistuen siinä niinkin hyvin, että se tuntui varpaissa saakka. Johtuiko se jännittävästä tilanteesta.. Sitä hän ei osannut päätellä - vai orastavasta himosta.

Alex laski kätensä sohvan selkänojalta ja hämärässä hän joutui tunnustelemaan Ninan asentoa sohvalla. Käsi osui tietenkin ensimmäisenä lantion päälle, Ninan maatessa kyljellään, korkeimpaan kohtaan siinä. Alexkin tuntui empivän, mutta siirsi kättä hellästi Ninan vyötärölle. Nina värähti jännityksestä ja huokaisi makuupussin reunaa vasten tuskin kuuluvasti, kun Alex jatkoi tutustumistaan liikuttaen kättään takaisin lantiolle ja siitä taas reidelle. Nina ei voinut kunnolla olla paikoillaan, vaan käänsi itseään hieman tahattomastikin, mutta kääntyikin niin, että Alexin käsi oli valmiina leikkimään makuupussikankaan läpi Ninan sisäreidellä. Alexin käsi pysähtyi ja koko mies siirtyi sohvan etupuolelle, Ninan kasvojen eteen. Alex oli alasti, Nina näki sen, vaikka oli äärimmäisen hämärää. Häntä jännitti, mutta silmää räväyttämättä hän tuijotti viereensä laskeutuneen miehen silmiin. Alex kysyi lähes ääneti, saisiko koskettaa, tulla lähelle ja suudella. Nina nyökkäsi ja mumisi myöntyäkseen, vaikka pelko painoikin kurkunpäässä tykyttävänä möykkynä.

Alexin huulet olivat pehmeät, karheat poisajettujen viiksien ja parran sängestä. Hänen suudelmansa maistui hammastahnalta ja mieheltä. Nina vastasi varovasti, empien suudelmaan jonka sai. Hän ajatteli kaikkea muuta kuin suudelmaa, koska tarkoitus oli vain yöpyä Alexin luona pari päivää. He olivat olleet lähestulkoon vain ystäviä koko tuttavuuden ajan, vaikka juttu olikin livennyt välillä muuallekin kuin aiheisiin elämästä.

Suudellessa Nina kuitenkin tunsi lämpenevänsä, hän tunsi miehen karkean käden poskellaan ja toisen käden sormet leikkimässä hänen otsahiuksillaan. Alex oli taitava suutelija ja Nina piti hänen käsiensä aikuisesta karheudesta. Alex oli häntä melkein kymmenen vuotta vanhempi ja selkeästi rohkeampi ja kokeneempi. Alexin kädet seikkailivat ensin vain hänen kasvoillaan, mutta siirtyivät siitä pikkuhiljaa muuallekin, kaulalle, olkapäille, makuupussin vetoketjulle... Raastavassa hiljaisuudessa kuului vetoketjun pitkä aukeamisääni ja Nina jähmettyi paikoilleen, kun Alex raotti pussia enemmän ja enemmän.

- Please don't be afraid of me, little one, Alex kuiskasi.

Ninan huokaus kertoi kaiken helpotuksesta, Alex oli rikkonut hiljaisuuden, joka riipi hänen mieltään. Alex kumartui suutelemaan häntä taas ja Nina uppoutui siihen tällä kertaa täydellisesti ja tunsi, kuinka nautinto kouri häntä vatsassa saakka. Se vei hänet mukanaan kerta kerralta nopeammin ja tehokkaammin, aaltoillen. Alexin kädet tutkivat t-paitaa ja sen alle piirtyviä muotoja. Nina huokaili kosketuksen viemänä ja näki silmissään kaikenvärisiä täpliä, hän tunsi pyörtyvänsä osin jännityksestä ja osin kiihkosta. Alexin kädet löysivät nopeasti paljaan, lämpimän ihon Ninan lantiolta ja silittivät sormilla Ninan pikkuhousujen reunusta. Alex pyysi Ninan nousta istumaan ja hänen noustessa mies auttoi paidan hänen päältään. Nina istui puoliksi makuupussissa rinnat paljaana miehen edessä. Alex painoi varovasti kädet kiivaasti kohoileville rinnoille ja puristi hellästi saaden Ninan huokaisemaan. Häntä nolotti olla siinä, paljaana toisen edessä, toisaalta pimeys lohdutti ja antoi turvaa hänen itseluottamukselleen. Heillä oli yhteinen kieli, puhekieli ja toisaalta myös tämä, kehon kieli. Alex painoi huulensa Ninan toiselle nännille ja imaisi sen suuhunsa. Se sai Ninan vääntelehtimään ja painamaan itsensä sohvan selkänojaa vasten.

Hän ujutti itsensä ulos makuupussista ja kääntyi miehen eteen jalat aavistuksen levällään. Mies oli polvillaan lattialla hänen edessään ja siirsi kädet Ninan lantiolle ja veti tätä lähemmäs vasten itseään. Nina värähti tuntiessaan miehen kovan kalun haaroissaan. Se tuntui hervottomalta, kun mies oli alasti, hallitsemattomalta. Alex otti kalustaan kiinni ja painoi sen Ninan märkiä pikkuhousuja vasten. Hän hieroi kalullaan Ninaa saaden tämän voihkimaan ja kiemurtelemaan nautinnosta. Vain pieni kädenliike, sormilla ja Ninan housut siirtyivät syrjään hävyn reunalle. Ninasta se oli suunnattoman kiihottavaa ja vielä enemmän hän hätkähti sitä, kun Alex kasteli sormensa suussaan ja vei ne klitorikselle, ihan suoraan siihen, missä tuntui hyvältä. Alex hieroi varovasti, pienillä liikkeillä, kuin nykien sormiaan edestakas ja kasteli niitä hieman uudestaan, samalla maistaen kiihkeän naisen makua sormistaan. Alexin sormet leikkivät vain hetken kiltisti Ninan ulkopuolella, mutta heti kun Nina ajatteli "jokojoko" mies painoi sormet hänen sisäänsä. Nina säpsähti, mutta rauhoittui samantien Alexin painettua toisella kädellä hänen lantionsa aloilleen sohvalle. Miehen sormet leikkivät hänen suuaukollaan, painuivat uudestaan sisään ja taas ulos. Nina oli tulla hulluksi odotuksesta ja siitä, miltä kaikki tuntui. Hän ei voinut uskoa kokevansa mitään tällaista tällä kertaa, etenkään juuri täällä.

Nina pyöritti lantiotaan Alexin vaativia sormia vasten ja huohotti ja vikisi. Alex hengitti raskaasti ja kohotti itseään ylemmäs, saadakseen kyrpänsä lähemmäs, ehkä koskettamaan märkää, kuumaa ja tiukkaa vakoa, joka odotti vain räjähtämistään. Hän vapautti Ninan lantion ja otti vapaalla kädellään kiinni kalustaan ja ohjasi sitä sisäänkäyntiä kohti. Nina vinkaisi kun Alex painoi terskansa pillua vasten. Hitaasti mies painoi itseään nuoreen naiseen sisälle ja samalla sormellaan härnäsi klitorista. Nina huohotti ja yritti olla rento, mutta kuuma, kookas kalu työntymässä häneen nosti jännityslukemaa kuitenkin hieman ylemmäs. Kun Nina huomasi, että häneen ei satu, hän alkoi nauttia ja huomasi vaistomaisesti liikuttavansa lantiotaan miestä kohti. Mies aloitti hitaat, varovaiset liikkeet ja nautti naisen tiukkuudesta ja liukkaudesta. Tämä ei ollut ehkä ollut tarkoitus, mutta tätä ei voinut vastustaa, tyttöhän oli tullut tänne kokemuksen toivossa, niin Alex ainakin käsitti ja kaikesta päätellen hän oli oikeassa.

Alex kumartui Ninan päälle ja antoi kyrpänsä päättää tahdin, Nina pääsi nopeasti rytmiin mukaan ja he ratsastivat yhdessä aallonhuipulle, korkealle. Räjähtävä orgasmi täytti molempien päät sumentaen ajatukset kaikesta muusta mitä ympärillä oli, jäi vain valot molempien silmäluomissa ja sydämien sykkeet. Nautinto.

He huohottivat päällekkäin sohvalla ja silittivät toisiaan. Kun Alex tunsi jalkojensa kantavan kunnolla, hän nousi ylös ja nosti Ninan vaivatta syliinsä ja kantoi tämän omaan sänkyynsä.