Istun sohvalla ja surffailen internetissä. Olo on yksinkertaisesti tylsistynyt ja kaipaan tekemistä. Huomaan miettiväni miehiä, miehistä kosketusta ja miehistä puheenaihetta. Mikä jottei, olen yksin kotona ja internetti on täynnä viihdykkeitä. 

Avaan sivuston, jossa olen joskus käynyt varovasti kurkkaamassa, minkälaista materiaalia siellä on. En ole kuvitellut olevani mikään pornon ystävä, mutta aiheena se kiinnostaa. Otan läppärin syliini sohvalle ja tutkailen hakukriteerejä. Punnitsen vaihtoehtoja, mutta päädyn klikkaamaan jotain etusivun videonpätkää. Kuvassa on nukkuva nainen, jota kuvataan päästä varpaisiin videokuvalla. Hän näyttää levolliselta. Huoneeseen tulee mies, joka tutkailee selkeästi naisen unenlaatua ja varovaisesti alkaa hivuttamaan housuja naisen päältä, kosketellen ja maistellen samalla suullaan ihoa. Tunnen vetoa tilanteeseen ja odotan koko ajan naisen heräämistä kesken kaiken. Housut lähtevät, hän ei herää. katson videota silmät avoinna, käsi suullani. Huomaan melkein pureskelevani kynsiä jännityksestä. Mies levittää naisen haarat tämän edelleen nukkuessa ihan sikeästi ja kääntää tätä hieman enemmän selälleen. Kädet iholla, huulet reisillä, kunnes hän kostuttaa sormensa suussaan ja työntää sen naisen sisään . Pidätän hengitystäni ja silmäni ovat kuin lautaset. Näen sormen liikkuvan sisään ja ulos naisessa, hänen jalkovälissään. Voimakas hulmahdus puuskahtaa lävitseni, enkä uskalla hengittääkään. Läppäri lämmittää sylissäni, kun katselen, tuntuu, että olisin kielletyssä maisemassa, jossa kaikki on mahdollista.

Kuvaaja zoomaa vähän lähemmäs ja sormet jatkavat leikkiään lähikuvassa, naisen edelleen nukkuessa raukeasti. Mies kumartuu, lipaisee klitorista ensin nopeasti, sitten työntäen kielensä naiseen niin syvälle, kuin se sinne lämpöön uppoaa. Kiemurtelen sohvalla läppäri sylissäni, näprään hiuksiani ja painan käden vatsalleni katsellessani kielen ja sormien yhteisleikkiä naisen herkimmässä sopukassa. Huomaan toivovani, että nainen ei heräisi. Mies jatkaa leikkiään, näen, miten märkä hänen suunsa on, miten märkä naisen mirri on.. Sormi liukuu sisään, ulos, sisään, ulos, kielen leikkiessä klitoriksella ja häpyhuulilla. Mies nuolaisee pitkällä, leveällä kielellään koko vaon matkalta ja minä vinkaisen nautinnosta, vaikka itse istun sohvalla. 

Lantiotani polttaa. Tunnen, miten polte leviää lonkkiin. Sydämeni hakkaa kiihkeästi, käteni eivät pysy paikoillaan ja kieleni kostuttaa huuliani koko ajan. Huomaan nuolaisevani sormeani ohi mennen, ehkä vähän näykkään kämmenselästä ja lasken taas kädet vatsalleni tunnustelemaan poltetta jalkovälissäni ja lantiollani.  Kuuma läppäri sylissä kiihottaa vielä enemmän ja jokainen ääni, jonka kuulen katsellessani salaa tuota nukkuvaa naista, nostaa kiihkotilaani ylemmäs. Olen hengästynyt.

Mies polvistuu sohvalle nukkuvan naisen alle, jalkoväliin, levittäen märän, litisevän ja kuuman herkun kunnolla tarjolle. Sormet työntyvät edelleen sisään ja ulos ja voin nähdä ja kuulla niistä kuuluvan litinän, kun nainen on niin kosteana, se näyttää jopa valuvan reisiltä alas sohvalle. Mies ottaa kyrvästään kiinni ja varovasti hieroo sitä pillua vasten. Kärki kostuu helposti naisen mehuista ja kiiltelee valossa. Mies parantaa asentoaan ja työntää varovasti itsensä naiseen, hitaasti vähän matkaa, niin, että vain terska kastuu ja taas ulospäin, kerta kerralta syvemmälle. Katson tapahtumaa suorastaan läkähtyen, lantioni on tulessa ja pidätän hengitystäni.

Huomaan naisnäyttelijän tekevän täyden työn siinä, että pystyy olemaan paikoillaan ja näyttääkin vielä nukkuvalta. Kun työnnöt voimistuvat ja käyvät syvällä, näen naisen toisen käden liikkuvan hänen hiustensa seassa. Se kiihottaa minua suunnattomasti, se että hän pystyy olemaan niin eleetön, niin rento. Tuijotan kuvaa, tuijotan kovaa mulkkua, jonka voin melkein jo tuntea työntyvän itseeni kerta kerralta kovempaa. Voin kuvitella sen liukuvan välillä ulos saakka ja leikkivän klitoriksellani, sitten taas sisään... Ulos, sisään... Huohotan jo sohvalla ja silmäni ovat raskaat kiihottumisesta. Tunnen housujeni kastuvan ja nuolen edelleen huuliani sykkeen kasvaessa koko ajan niin, että voin tuntea sen jo päässäni.. Sekä jalkovälissäni.

Työnnän läppäriä vähän alemmas, polvieni kohdalle, levitän hieman toista jalkaani ja etsin sormillani tien polttavaan pesääni. Olen aivan märkä, litisevä, ihana ja kuuma. Kiihotun entisestään, kun liikutan sormiani liukkaasti toisiaan vasten. Nuolaisen sormiani, levitän jalkaani vähän lisää tiputtamatta kuitenkaan läppäriäni ja katsoen herkeämättä kuvaa edessäni. Mulkku on niin ihana, niin houkutteleva, että hetkeksi suljen silmäni, kun sormeni löytävät taas mehuissa uivan pilluni ja kuvittelen mulkun leikkimään omiin nesteisiini, kärki kiiltelevänä. Sormeni leikkivät, kuuntelen samalla litinää, joka läppärin kaiuttimista kuuluu. Vilkaisen taas väliin ja nainen "nukkuu" edelleen. Kuvittelen itseni hänen tilalleen siihen, otetuksi tulleeksi, enkä voi hillitä vinkaisuani, kun mies vaihtaa vähän työntelykulmaa. Sormeni käyvät sisässäni samaan rytmiin miehen kovan mulkun kanssa ja välillä räplään klitoristani. Tunnen poltteen, tunnen paineen, silmäni painuvat kiinni ja työnnän sormet syvälle sisääni. Pääni painuu taakse, alan vapista kauttaaltaan ja lantioni alkaa nykiä. Silmissä sumenee ja kuulen oman voihkeeni kuin seinän takaa, kun räjähdän sohvallani. Kiemurtelen, pidätän hengitystäni, kun tähdet täyttävät pääni. Kuuma pilluni sykkii sormieni ympärillä vielä hetken. 

Avaan silmäni ja katson ruutua näkemättä hetkeen mitään. Nainen nukkuu pillu märkänä edelleen, mies painaa häntä edelleen kulli kovana, hän on jo alkanut hiukan ähkimään kiihkosta. Nostan läppärin pöydälle ja lähden tupakalle tärisevänä ja hetkellisesti raukeana.