*Toivekirjoitus, Lumituuli

Kesäkuisena iltana katselemme matalalta valaisevaa aurinkoa, joka maalaa taivaan herkullisen punaiseksi. Istun mieheni sylissä rantakalliolla, ja tunnen hänen hengityksensä kaulallani. Maisema on niin kaunis, ilma on vieläkin lämmin ja kallio allamme on imenyt päivän lämpöä niin paljon, että se tuntuu vieläkin lähes kuumalta, vaikka kello lähentelee puoltayötä. Vesi on peilityyni ja näen siitä maiseman heijastuman, jossain laulaa lintu ja viereisessä kaislikossa polskahtaa kala saaden meidät molemmat kääntämään päämme äänen suuntaan.

Minä katson vielä rantaan, veteen ilmestyneitä renkaita, kun mies kääntää päänsä minun puoleeni. Hän suukottaa korvanlehteäni ja vetää hiuksistani sieraimiinsa tuoksua, kuin nautiskellen siitä. Hän silittää sormellaan kaulaani ja saa aikaan iholleni väristyksiä, hänen hengityksensä korvani vieressä tuntuu jumalaisen ihanalta siinä muutenkin hellässä hetkessämme. Hänen toinen kätensä on kietoutuneena vyötäröni ympäri, se puristaa minua lujasti ja hänen vartalonsa lämmittää selkääni, jalat jalkojani. Vapaalla kädellään hän alkaa hivellä ihoani anteliaan avonaisen paidan kaulukseni alueelta, siirtäen sormensa leikkimään rintaliivini pitsireunuksella. Huokaisen ääneen, kun hänen lämpimät sormensa sujahtavat kankaan alle, suoraan jo kovettuneelle nännilleni. Kaipaan kosketusta tässä herkässä hetkessä, se tuo täyttymyksen tälle hetkelle, lämpimälle ilmalle, auringon luomalle näkymälle, värien leikille ja ennenkaikkea meille kahdelle, jotka istumme rauhassa mielipaikassamme.

Mies vetää minua taaksepäin ja laskeudun puoliksi makaamaan hänen syliinsä. Hän hivelee sormillaan ihoani, kaulaani ja rintojani. Hän ottaa kiinni paidanhelmastani ja nostaa sitä ylemmäs paljastaen minun vatsani, napani ja alimmat kylkiluuni.

- Sinä olet kaunis, mies sanoo kuiskaten ja painaa molemmat kätensä vatsalleni, silittää koko kämmenillään. Hänen kätensä ovat lämpimät ja niin hellät, että minä värisen hänen kosketuksestaan. Hän livauttaa sormensa kulkemaan pitkin pikkuhousuni reunaa lonkkaluulta toiselle. Katson häntä silmiin anovalla katseella ja näen miehenkin silmissä jo heränneen kiihkon. Hän avaa varovasti, hellästi housuni ja minä nousen hieman ylemmäs, jotta yletän suutelemaan häntä. Suudelma on kuuma ja kiihkeä, se vaatii minua kiihottumaan enemmän ja vaatii minua tulemaan entistä lähemmäs.

Kuin huomaamatta istun jo miehen sylissä ilman pitkiä housuja, hajareisin siinä ja suutelemme kuin halumme eivät olisi koskaan aikaisemmin kohdanneet, kuin himo ei olisi koskaan aikaisemmin saanut täyttymystään ja vaadimme nautintoa jo niin paljon, että alamme riuhtoa vaatteita toistemme päältä. Vedän ensin oman paitani pääni yli ja samalla mies ottaa omansa. Hän nojautuu taakse kun avaan hänen housujaan ja vedän niitä kiihkeästi alemmas, pois tieltäni. Istun hänen reisiensä päälle ja kosketan sormillani varoen hänen paisunutta housunetumustaan, huomaan miehen jännittyvän ja painan kuuman, tärisevän käteni hänen kalunsa päälle tunnustellen jokaista muotoa ja aistien miehen sykkeen kädessäni. Toinen käteni seikkailee kevyen vatsakarvoituksen seassa ja bokserien kauluksella, raotan sitä niin, että saan kivikovan kalun käteeni, puristan hellästi ja kumarrun suutelemaan miestä kiihkeästi. Näykin hänen kaulaansa hellästi ja samalla käteni leikkii hänen kalullaan, kiusaa säälimättä.

Nousen takaisin istumaan ja vedän miehen housut hänen avullaan polviin saakka. Mies istuu edessäni, puristelee rintojani hellästi ja välillä imaisee nännini suuhunsa sivuunsiirrettyjen rintaliivien alta. Huohotan himosta ja saan pinnistää kaikki tahdonvoimani päästäkseni irti hänestä, nousen seisomaan hänen ylleen jalat hänen molemmilla puolillaan. Aurinko paistaa suoraan minun takapuolellani tehden minusta pelkän silhuetin miehen silmiin ja kuulen hänen huokaisevan näyn hehkuvuudesta. Ääriviivani ovat muuttuneet punaisiksi ja mies vaikuttaa häikäistyneeltä auringonvalossa. Riisun vaatteeni nopeasti, mutta leikkien. Tunnen miehen kädet säärilläni, hivelemässä niiden sileää sisäpintaa. Hänen kurkustaan kuuluu kuiskaus, kuin anelu, kun laskeudun hänen päällensä.

Hipaisen hänen kaluaan vielä, puristan sitä hellästi samalla kun istun hänen päälleen ja ohjaan hänet sisääni, minun kuumaan ja märkään vakooni. Hän tuntuu suurelta, suuremmalta kuin aikaisemmin ja ajattelen sen johtuvan luonnon keskellä olemisesta, luonnon voimasta. Kiihkommekin on jotain ihan muuta luokkaa kuin koskaan kotona ollessa. Laskeudun ratsastamaan miehellä, kerta toisensa jälkeen annan hänen painua syvemmälle ja syvemmälle ja vielä syvemmälle, aivan pohjaan saakka. Tunnen hänen täyttävän itseni kokonaan ja vinkuilen itsekin nautinnosta. Puren huuliani kiduttavan hitaiden liikkeiden tahdissa ja huohotan ilmaan, päästäen ääniä joita en ole koskaan ennen itsestäni kuullut.

Hitaasti liikkuen saan miehenkin voihkimaan ja päästämään eläimellisiä murahduksia, etenkin silloin, kun hän on niin lähellä, niin syvällä, että enempään ei ole mahdollista. Rantakallio raastaa polviani, mutta en välitä siitä, tuntuu niin taivaalliselta! Kun avaan silmäni, näen siinä miehen ketä rakastan, suljetuin silmin ja himosta vääristynein ilmein allani nauttimassa minusta. Hänen kätensä puristavat minua lantiolta, auttaen liikkeitäni, pitäen ne hitaana, kiduttavana. Tunnen pakottavan voiman lantiossani, oma orgasmini ei ole kaukana ja mieskin tuntuu kivikovalta, räjähdysalttiilta allani ja sisälläni. Minulla ei ole kiire ja yritän pysäyttää hetkeksi, kuin pitäen taukoa, en haluaisi tämän vielä päättyvän. Mies kuitenkin yllyttää minua jatkamaan ja minä ratsastan oman tieni taivaaseen, tähtiin ja auringonnousuun. Tärisen hänen päällään, hän sisälläni ja päästän yöhön huudon, nautinnon karjaisun, joka epäilemättä kuuluu kauas. Sykin mieheni ympärillä ja valahdan hänen päälleen anellen hengitystaukoa. Mies kuitenkin kääntää minut vuorostaan selälleni kalliolle ja katselee minua hetken ennen kuin kumartuu ylleni. Hän suutelee polviani, reisieni sisäpintaa ja hänen karhea sänkensä kutittelee ja raastaa ihoani. Mies on ahnas, hän näykkii reisiäni ja puristelee pakaroitani juuri niinkuin minä haluankin. Hän vie huulensa lonkkaluulleni ja minä luulen pyörtyväni hyvänolon väristyksistä, jotka kulkevat minun lävitseni.

Puren huultani etten huutaisi nautinnosta, pidän miestä hiuksista kiinni ja pakotan hänet jatkamaan. Ohjaan kädelläni häntä alavatsalle, pienen karvoitukseni yläreunaan ja siitä painan hänen suunsa alas, mirriini, makeaa mehuani maistelemaan. Tunnen kuuman, vahvan kielen alkavan välittömästi pyörimään klitoriksellani, häpyhuulillani ja jokaisessa vaossani. Tunnen sen vaativuuden, kiihkon ja voiman, jolla se jumalainen kieli pakottaa minua takaisin aaltoni huipulle. Kiipeän sinne hitaasti miehen avustuksella. Hän työntää sormensakin leikkimään sopukoihini, ensin yhden, sitten kaksi.

Juuri kun minä alan uudestaan näkemään tähtiä muuallakin kuin taivaalla, mies työntyy minuun rajusti, painelee itseään minuun kuin eläimellisellä raivolla ja suunnattoman halun pakottamana. Hän tuntuu niin erilaiselta, niin voimakkaalta, niin eläimelliseltä, että hätkähdän, mutta huomaan itsessänikin jotain uutta. Tuntuu kuin kaikki estoni, kaikki pelkoni olisivat kadonneet juuri sillä hetkellä ja annan kurkustani kumpuavan nautinnon äänen, huokailun ja voihkeen täyttää hiljaisen rannan. Huokailujeni seassa kuulen miehen takeltelevan hengityksen ja tunnen hänen kalunsa muuttuvan kivikovaksi. Miehen jokainen lihas alkaa jäykistymään samalla, kun minä sukellan syvälle omaan nautintooni. En tiedä enää, kumman äänen minä kuulen, minun vai hänen, sekoitumme täydellisesti toisiimme ja räjähdämme yhtäaikaa kuumalle rantakalliolle yhteenkietoutuneena, sykkivänä ihmissolmuna.

Kun avaamme silmämme hetkeä myöhemmin, aurinko on värjännyt ilmassa leijuvan valon tyystin punertavaksi. On punainen hetki ja se on juuri nyt aivan totaalisen lumoava. Sisäkkäin ihmettelemme auringon värjäämiä ihonvärejämme, silitämme toistemme hiuksia ja katselemme toisiamme silmiin. Suutelemme ja hengitämme raikasta kesäyön ilmaa, luonnon keskellä. Eikä enää kuulu muuta kuin kaukainen linnunlaulu ja kaislikossa leikkivien kalojen polskuttelut.