Mies istuu sohvalla, minä olen siinä hänen kainalossaan, katselemme televisiosta jotain elokuvaa. Samantekevää minulle, mitä sieltä tulee, minä ajattelen vain miestä vieressäni, hänen saunapuhdasta tuoksuaan ja kasvavaa hellimisen himoani.

Ujutan käteni hänen housunkauluksesta sisään ja huomaan, että hän ei ole pukenut ylleen muuta kuin verryttelyhousunsa saunan jälkeen. Kuljetan sormiani housunkauluksen reunaa pitkin ja tunnen ihon värähtelevän sormieni liikkeiden alla, niiden tahtiin. Tunnen sormissani vatsan karvoituksen ja kieputan sormiani siinä hetken. Kuin vahingossa mukamas osun rentoon kaluunkin, tunnen kuinka miehen vatsalihakset värähtävät jännittyneenä, hetken pysyvät siinä ja rentoutuvat, kun käteni seikkailee taas rauhallisesti muualle.

Suutelen hänen rintakehäänsä ja painan pääni siihen niin, että katseeni on suunnattuna hänen haaroihinsa. Kuljetan käteni housuihin syvemmälle ja silitän hänen reittään ja pyörivin liikkein hänen alavatsaansa. Hän huokaa, jännittyy minun mennessäni lähemmäs hänen kaluaan, joka pikkuhiljaa alkaa kovettumaan. Yhdellä sormella siirryn hivelemään kalun vartta, ja tunnen sen nopeasti kasvavan, kovenevan täyteen mittaansa. Mieleni valtaa kiinnostus, into tehdä hänelle jotain hyvää. Jotain mikä tuntuu oikein hyvältä.

Otan jo sykkivän, kovan mulkun käteeni ja puristan sitä hellästi. Raotan housunkaulusta niin, että näen terskan ja sen päässä kiiltelevän pisaran. Houkutukseni saa vielä odottaa ja painan peukaloni pisaran päälle ja levitän sen kalun kärkeen liukastamaan sormeni liikkeitä. Kuulen hänen huokaisevan kuuluvasti ja intoni kasvaa entisestään. Vilkaisen välillä televisiota, jatkaen hidasta leikkiäni sormillani. Kurkistan olkani ylitse mieheen ja näen hänen istuvan silmät suljettuina, nojaten päätään taakse sohvan selkänojan päälle.

Valutan housuja hieman alemmas, niin että koko kalu paljastuu koko komeudessaan, se sykkii jo näkyvästi ja minä en malta olla maistamatta sitä. Nuolaisen sen kärkeä maistaen suolan siitä, ihan varovaisesti vain. Näen, kuinka se alkaa kiiltelemään ja silitän sormillani liukasta ihoa, liukasta aluetta terskan päässä. Otan kalun käteeni, puristan vaativasti ja saan uuden pisaran ilmestymään sen kärkeen. Painan huuleni siihen, hengitän kuumaa hengitystäni vasten hänen terskaansa ja saan hänet huokaamaan pelkän ilman ja huulen kosketuksen vaikutuksesta. Liikutan alahuultani terskalla, siinä liukkaan pisaran alueella, levittäen sitä laajemmalle alueelle. Käteni puristaa kalun vartta, kun otan sen kärjen suuhuni, pyöritän kieltä sen päässä, sen ympäri. Vedän sen ulos suustani samaan tahtiin käteni kanssa ja toistan saman sisäänotossa. Tunnen miehen jännittyvän nautinnosta, ja kun lasken kalun uudestaan suustani, hän puhaltaa ilmaa huuliensa välistä kuuluvasti. Minä puolestani värähdän nautinnosta, minusta on suunnattoman kiihottavaa nähdä, tuntea ja kuulla hänen nautintonsa.

Nuolaisen taas kalun päätä, liikutan kieltäni terskan ympäri ja liu'utan sitä lopulta alemmas, aivan kalun juureen saakka. Leikittelen siinä hetken, imaisen kivesten ihoa ja nuolaisen siitäkin jatkaen taas matkaani ylöspäin. Otan kädellä kiinni taas kalusta, nuolaisen ja otan koko komeuden tiukkaan suuhuni, kuumaan, märkään suuhuni ja saan kuulla voimakkaan huokaisun.

Jatkan kädelläni leikkiäni, runkkaan häntä ja välillä otan kalun suuhuni tai nuolen sen kärkeä. Liikutan kättäni edestakaisin liikkein, suuni siinä samassa tahdissa.

Maistan hänestä suolaisen ja makean sekoittaman maun. Kuulen hänen hengityksensä kiihtyvän, välillä taas kuulen hänen pidättävän hengitystään. Hän alkaa liikuttaa lantiotaan rytmissäni ja minä tunnen haaruksieni kastuvan mielihyvästä. Minä kiihotun hänen nautinnostaan.

Tiedän hänen laukeavan ihan kohta, nuolaisen vielä pari kertaa, jatkan kädelläni liikettä, hitaammin, kerta kerralta aina vain hitaammin. Haluan, että hän nauttii kunnolla ja tiedän, että hitaus on hänen nautintonsa avain.

Hitaasti, lujasti puristan kädelläni hänen kaluaan, kun hän sykkii kädessäni.