Olin tuolloin viisitoistakesäinen tytönhupakko. Pisamia kasvoilla. Pitkät, maantienväriset auringon raidoittamat hiukset hulmusivat tuulessa, kun poljin polkupyörälläni pitkin kotikaupunkini katuja ja maalaisteitä. Sellaiseen näkyyn ihastui myös ensimmäinen ihka oikea poikaystäväni, jolle menetin neitsyyteni muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

Hän oli ostanut kondomit ilmeisesti jo aikaisemmin Eka kerta hänelläkin mielessään. Koko päivän mukavaa yhdessäoloa, kutkutusta mahanpohjassa, tänään se tapahtuisi.

Illalla laitoimme huoneen pimeäksi. Musiikkia soimaan, muistan vieläkin Scorpionsin Still Loving You:n soineen taustalla. Kaikki tuntui niin kummalta, sanoisinko oikeastaan ettei miltään. Pyysin tietyllä hekuman hetkellä poikaystävääni laittamaan kondomin paikoilleen, luulen, että senkin laittamiseen kulunut aika tuntui ikuisuudelta. Hän tuli päälleni, hitaasti asettui jalkojeni väliin. Minä suljin silmäni ja valmistauduin jännittyen siihen kipuun, minkä luulin koko toimituksen alusta tulevan - mutta ei sitten niin mitään.

Poikaystäväni aloitti jyystämisen. Jyystö, jyystö, jyystö ja niin edespäin.

Jossain vaiheessa tuijotin seinää. Stereoiden valo heijasti seinälle varjomme.Näin poikaystäväni suurinpiirtein musiikin tahdissa ylös - alas liikettä tekevän takamuksen liikkeen ja minä purin huultani, etten alkaisi nauramaan.

Ihan mukavaa se oli, toteamus etenkin, että siitä ei seurannut kipua. Nautinto kyllä jäi saamatta, mutta olihan se sitten koettu ja lopulta seksielämämme alkoi opettelun myötä sujumaan ihan kivasti.

The beginning.