*Toivekirjoitus, Sana

Istun olohuoneen sohvalla, kun kuulen kahden kikattavan äänen ilmoittavan, että he menevät saunaan. Siellä ne ovat, minun tyttöystäväni ja hänen ystävänsä. Kaksi kissaa, joiden leikkejä olisi mukava päästä joskus seuraamaan. Heidän välisensä hiustenvärjäystuokiokin näyttää tällaisen miehen silmissä suunnattoman kiihottavalta, vähän vaatteita, toisen päänahkaa hierovat kädet, leikki hiusten kanssa ja toisen nautinnollisesta hieronnasta sulkeutuvat silmät.

Miehinen murahdukseni sohvalta kertoo ymmärrykseni heidän menemistään kohtaan. Nousen sohvalta ja menen ulos terassille tupakalle. Katselen pihapiirin touhuja ja kuuntelen ääniä, joita tiiviisti asutettu alue antaa kuuluville. Hetkeksi suljen silmäni ja voin kuulla linnunlaulun leikkivien lasten äänten joukosta. Se kuulostaa hyvältä ja palautan mieleeni mökkielämän tuomat riemut, hiljaisuuden, veden liplatuksen ja lukuisat, kiihottavat seksisessiot ihanan naiseni kanssa, muistan hänen silmistään, että kiima näyttää luonnon keskellä saakelin paljon voimakkaammalta kuin kerrostalolähiössä.

Kuulen oven kolahduksen, hihityksen ja supinan, joka tulee aivan läheltä. Käännyn, mutta en näe ketään. Hetken mietin, kuulinko edes oikein, mutta kotvan päästä tajuan istuvani melkein saunan ikkunan alla, jonne tytöt äsken sanoivat menevänsä. On liian hiljaista. Kuulen niin kummallisia ääniä, että minua alkaa hymyilyttää. Kuiskimista, maiskuttelua. Uteliaisuuteni on pakahduttaa minut. Päätän mennä sisälle, koska istuminen aloillaan tuntuu ahdistavalta, kun en tiedä, mistä äänet tulevat.

Päästyäni eteiseen huomaan, että pesuhuoneen ovi on raollaan. Menen ihan oven viereen, painan korvani niin lähelle kuin uskallan ja niin, ettei minua kuulla eikä nähdä. Kuulen pieniä ääniä, kuiskauksia, huokauksia, jotain mitä en pysty sanomaan, mistä se tulee. Minun on pakko nähdä. Aivan pakko. Raotan ovea vähän lisää. Kylpyhuoneen peili tulee näkyviin, sen kautta saunan oven ikkuna ja kun tarkennan katsettani, voin nähdä läpi saunan oven lasin mitä nuo kaksi touhuavat. Näen toisen tytöistä istumassa lauteilla jalat levällään, pää taipuneena taakse ja kädet tukemassa sivuilla lauteisiin. Toinen on polvillaan alemmalla lauteella ja tekee jotain käsillään toisen jalkovälissä. Haarukseni tuntuvat kivuliailta juuri sillä hetkellä, kun ymmärrän näkemäni. Erektioni paisuu täyteen mittaansa välittömästi, kun näen tyttöystäväni painavan naamansa toisen tytön jalkoväliin. Vaikka näen vain selkäpuolen, tyttöni perseen pystyssä minuun päin, en voi sanoin kuvailla, mikä olisi kiihottavampaa kuin nähdä oikeasti kaksi naista yhdessä, toinen nuolemassa toista ja leikkimässä sormillaan toisen uurteissa ja mehuissa, toinen nauttimassa siitä.

Suustani pääsee pieni älähdys, kun tyttöystäväni kumartuu vielä enemmän tietämättä, että häntä tarkkaillaan takaapäin. Hän levittää haarojaan samalla kun nuolee ystäväänsä, vie oman kätensä omaan vakoonsa ja aloittaa vallattoman leikkinsä omilla sormillaan. Näen kaiken, millä oma naiseni itseään kiihottaa. Kaluni sykkii housuissani niin pakottavasti, että minun on pakko koskettaa sitä, minun on ihan pakko saada itselleni vähän enemmän nautintoa, aivan kuin pelkkä katseleminen ei riittäisi. Hankaan ensin mulkkuani housujen läpi, mutta se ei tunnu riittävän. Lasken katseeni alas ja avaan farkkujen vetoketjun, yritän tehdä sen hiljaa ja kuuntelen samalla huokaisuja, jotka kantautuvat saunasta. Saan kaluni ulos housuista ja hivelen sitä, kovaa, sykkivää mulkkuani. Nostan katseeni ja näen tytön peilistä, jota tyttöystäväni nuolee. Hän on avannut silmänsä ja tuijottaa minua peilistä suoraan silmiin. Häkeltyminen valtaa minut ensin ja karahdan täysin punaiseksi, en voi kuitenkaan olla tuijottamatta takaisin. Vuoroin vilkuilen oman tyttöystäväni sormileikkejä ja vuoroin minua tuijottavaa silmäparia. Häpeilemättä alan runkkaamaan ovenraossa, piilossa kuitenkin. Ehkä se kaikki näkyy ilmeestäni, kun selkeästi näen tytön vinkkaavan minut saunaan. Hän nostaa kätensä päänsä päälle ja näyttää sormellaan liikettä, joka tarkoittaa tulemista.

Kuin salamana riisun vaatteeni eteisen lattialle ja palaan ovenrakoon keihäs pystyssä odottamaan lisää käskyjä. Tuijotan herkeämättä näkyä ja hiljaa avaan oven, niin että se ei kuulu ollenkaan. Näkymä katoaa hetkeksi silmistäni, kun ovi peittää saunan oven. Vähän ajan päästä seison saunan oven takana alastomana, muna pystyssä katsomassa tyttöystäväni pakaroita ja niiden välissä pyörivää sormiparia. Toiset silmät tuijottavat minuun samalla, kun niiden haltija potkaisee saunan oven auki sanoen, pakko saada ilmaa. Tyttöystäväni ei lopeta, ei käänny, ei reagoi oven avaamiseen, hän nuolee ja leikkii ystävänsä jalkovälissä toisen käden sormillaan ja suullaan. Hän suutelee ystävänsä reisiä, vatsaa, pillua ja uittaa kieltään jokaisessa sopukassa, mihin vain pääsee. Toisella kädellään ja sen sormilla hän hyväilee omaa vakoaan ja huokailee ja pyörittää persettään siinä minun nenäni edessä.

Hitaasti, varovasti menen lähemmäs. Ojennan kättäni ja näen samalla, kun toinen tyttö ottaa tyttöystävääni kädestä kiinni. Ojentuva käteni, tärisevät sormeni hakeutuvat tyttöni sormien sekaan. Leikkimään niiden kanssa. Jumalauta se tyttö on kuuma! Märkä, kiiltävä vako tuntuu sormissani sata asteiselta ja tyttöni sormet tarttuvat omiini, mutta vain hetkeksi. Ensin häkeltyen hän kääntää kasvonsa minuun, naama märkänä hiestä ja pillumehuista. Kumarrun suutelemaan häkeltyneitä huulia ja kun lopetan, pyyhkäisen huulillani toisen tytön reittä. Molemmat palaavat takaisin asentoihinsa, sulkevat silmänsä ja alamme leikin uudestaan, kolmestaan.

Suutelen oman tyttöni selkää, toisen tytön reisiä ja hankaan mulkkuani samalla tyttöni pakaroita vasten. Sormeni leikkivät kuumassa mahlassa, kuumassa mirrissä niin liukkaasti, että luulen näkeväni unta. Otan tyttöäni lantiosta kiinni molemmilla käsillä ja hankaan kaluani hänen vakoonsa. Se tuntuu mulkun päässä niin kuumalta, niin kiihottavalta, että pelkään laukeavani siihen paikkaan kolmannen osapuolen katsellessa. Puhallan ilmaa suustani ja survaisen kaluni tyttööni, syvälle, takaapäin. Silmissäni tuntuu sumenevan ja kaluni paisuu äärimmilleen, mutta pinnistelen ja aloitan työntelyn hitaasti, varovaisesti. Tyttöni henkäisee äänekkäästi liikkeen alkaessa, nostaa hieman päätään ja näen toisen tytön ottavan häntä hiuksista kiinni. Hän laskeutuu alemmalle lauteelle, suutelee tyttöäni suoraan suulle siinä minun silmieni edessä minun nussiessani häntä nopeammin ja vaativammin. Toinen tyttö vie kätensä tyttöni jalkoväliin, hipaisee sormillaan samalla mulkkuni vartta kuin vahingossa ja siirtyy leikkimään tyttöni klitorikselle. Työntelyni kiihtyy kiihtymistään, enkä osaa ajatella mitään muuta, kuin näkyä edessäni, kaksi tyttöä suutelemassa ja minä toisen sisällä, tunnen räjähtäväni. Kokoan itseäni ja kumarrun suutelemaan tyttöni selkää, vaivihkaa hivutan käteni toisen olkapäälle ja siitä alas rinnalle, nipistän nänniä ja vien sormeni varovaisesti hänen jalkoväliinsä. Toinen kuuma mirri, niin erituntuinen ja niin jumalattoman liukas. Aloitan epämääräisen hyväilyni ja aistin, että täyttymys ei ole kenelläkään kaukana. Survon itseäni tyttööni, kädelläni leikin toisella vaolla ja toisen tytön sormet leikkivät oman tyttöni mirrissä ja minun kalullani.

Tyttöni laukeaa räjähtäen, täristen, lähes lyhistyen lauteille. Samalla minä purkaudun ärähtäen, räjähtäen geysirin lailla häneen. Jatkan toisen tytön hyväilyä täristen kiihkosta, hengittäen ja hengittämättä. Työnnän sormeni hänen kuumaan vakoonsa ja tunnen oman tyttöni sormetkin siellä. Kiljaisten äänekkäästi tulee myös kolmas mukaamme taivaisiin ja valahdamme kaikki kasaan huohottavana ihmissolmuna. Sykimme rauhassa loppuun saakka, nousemme hymyillen kummallisesti, arastelematta ja istumme riviin hieman viilenneen saunan ylälauteelle.

Hiljaisuus on tullut, ulkoa kuuluu enää vain linnun laulu.