63129.jpg

Makaan sängylläni, selälläni, jalat koukussa nojaten vasten sängynreunaa. Näen oman kuvajaiseni kattolampun lasisesta kuvusta. Nousen ylös, laitan valon päälle ja asetun sängylle uudelleen, samaan paikkaan ja samaan asentoon.

Katson itseäni. Olen kaunis, naisellinen ja muodokas. Näen pehmenneen kuvan itsestäni, missään tapauksessa tuo kuvajainen ei ole täysin tarkka, vaan samea, aivan kuin sen reunat katoaisivat sitä enemmän, mitä sitä katsoo. Näen puolialastoman naisen, päällään vain suuri flanellipaita.

                            * * *

Se nainen vie kätensä rinnoilleen, puristaa niitä hellästi. Hän avaa paidan nappinsa yksitellen alkaen kaula-aukolta. Hänen sormensa leikkivät nappien alta paljastuvalla iholla hivellen, silittäen. Paidan alta paljastuu rinnat, niiden nipukat, napa ja lopulta siistitty karvapilvi, jonka alapuolella on sileäksi ajeltua ihoa. Se ei vain näy.

Hän katselee itseään, hän makaa siinä paitansa päällä, vielä kädet paidan hihoissa, muuten alastomana. Hän kääntää itseään hieman, jotta voisi nähdä seksikkään lantionsa kaaren, jota mies niin usein silittää. Hän näkee, kuinka hänen hiuksensa leviävät viuhkaksi hänen päänsä sivuille, kuinka hänen silmistään voisi erottaa raukeuden, jos heijastuma lampusta olisi selvä, terävä.

Hän kuljettaa sormensa huulilleen, leualleen, siitä alas kaulalle ja jatkaa vartalon keskilinjan mukaisesti rintojen välistä vatsalle, sormet pyörähtävät navan ympäri ja jatkavat matkaansa kohti jalkoväliä. Hän imaisee toisen käden sormensa suuhunsa ja kastelee ne syljellään kunnolla. Molemmat kädet sormineen painuvat yhtäaikaa hänen herkimpäänsä ja hän löytää alkavan tien nautintoon työntämällä märät sormensa sisäänsä.

Koko ajan hän katsoo itseään, eikä osaa varoa, kun mies kävelee ovelle ja jähmettyy katsomaan tuota näkyä. Nainen leikkimässä itsellään on miehen mielestä kiihottavaa ja kaunista. Hän näkee kaiken, mitä nainen tekee itselleen. Mies tuntee melkein välittömästi naisen nähtyään, että hänellä alkaa seisoa ja kovaa. Hän ei voi olla koskematta kaluaan pyyhkeen läpi, hän on juuri tullut suihkusta, eikä ajatellut, että nainen odottaisi häntä näin, viihdyttäisi itseään sen aikaa, kuin pitääkseen vireen yllä.

Nainen huomaa miehen, ensin lopettaen kaikki toimintonsa hengitystään myöten. Terve, hieman hämillinen puna nousee naisen kasvoille, mutta kun hän näkee miehen käden hivelemässä kaluaan, hän päättää jatkaa, mies kaikesta päätellen pitää näkemästään.

Hänen sormensa alkavat liikkua uudestaan mirrissä, sen sisällä ja klitoriksella. Hän antaa nautinnolle vallan unohtaen heijastuman kattovalosta ja koko valon, joka antaa kaiken niin näkyville. Nainen sulkee silmänsä, hieroo itseään ja leikkii itsellään juuri niin, kuin itse parhaiten siitä pitää. Mies seisoo huoneen oviaukossa, hän on jo pudottanut pyyhkeen päältään ja pitää kaluaan kädessään, hyväilee sitä hellästi ja nauttii täysin siemauksin siitä mitä hän näkee.

Hän näkee, miten nainen nauttii omista sormistaan, hän näkee naisen liikehdinnän hänen omien sormiensa voimasta, niiden tahdissa. Hän näkee, kuinka nainen puree huultaan, välillä hänen silmänsä aukeavat ja hän raukeana tuijottaa miestä kuin varmistaen, että tämä varmasti näkee kaiken. Mies näkee, miten naisen silmät menevät kiinni, hän pidättää hengitystään ja mies näkee, kuinka nainen on lähellä laukeamistaan.

Nainen tuntee miehen tulevan lähemmäs, hän voi aistia sen. Hän tuntee, kuinka mies vie kätensä hänen polvelleen, siitä alaspäin valuttaa kämmenensä reittä myöten hänen kuumalle, turvonneelle mirrilleen, hänen käsiensä sekaan. Mies parantaa asentoaan ja painaa itsensä, kalunsa naisen kuumaan vakoon, kerralla sisään. Hän asettuu naisen päälle, pitää tätä paikoillaan kuunnellen naisen voihkintaa, uikutusta. Nainen laukeaa miehen toisella työnnöllä, kun kalu on pohjassa saakka. Mies tuntee naisen sykkeen ja nauttii siitä suunnattomasti, niin paljon, että hänen pitää pidätellä itseään, ettei laukeaisi kesken kaiken naisen sisään.

Nainen on ihana, puristunut täysin miestä vasten, kynnet painautuvat tämän selkään ja raapivat ihoa jättäen sen kihelmöiväksi. Nainen tarttuu miehen pakaroihin ja vetää miestä koko ajan kovemmin puoleensa. Mies jatkaa työntöjään, kunnes ei voi itsekään enää itselleen minkään, vaan purkautuu edelleen sykkivän naisen sisään.

                               * * *

Avaan silmäni ja huomaan katsovani valoa katossa. Heijastumme sen lasisesta kuvusta yhteensulaneena ihmissolmuna, minun jalkani kietoutuneena hänen lantionsa ympäri. Miehen leveät hartiat jännittyneinä ja hänen päänsä minun olkapäätäni vasten. Omat käteni ovat laskeutuneet miehen selkään, silittämään.

Beautiful..