Nainen istuu sohvalla, miettien taannoista suihkussakäyntiään. Hänellä ei ole yllään muuta kuin pieni toppi ja pienet pikkuhousut. Televisiosta tulee uutisia ja nainen hörppii siideriä lasistaan. Hänen tekee mieli, kovasti mieli orgasmia tuomaan levollisemman yöunen.

Hetken mielijohteesta hän kävelee takaisin suihkuhuoneeseen, lukitsee oven ja riisuu pikkuiset housunsa. Hän kääntää kuumavesihanan auki ja antaa veden valua lavuaariin sillä välin, kun ottaa kaapista sheivausgeelin ja uuden, terävän terän. Hän kostuttaa sormensa veden alla ja pusertaa pullosta geeliä sormilleen. Tuoksusta tulee mieleen aprikoosi ja nainen vetää geelin hajua sieraimiinsa. Hän nostaa toisen jalkansa lavuaarin reunalle ja painaa viileän aineen jalkoväliinsä. Hän levittää sitä nautinnolla, antautuen sille, viileä geeli muuttuu hänen ihollaan valkoiseksi, huokoiseksi vaahdoksi. Se tekee hänestä syntisen, ihanan liukkaan ja makoisan tuoksuisen. Hän ottaa höylän käteensä, kastelee sen terän kuuman veden alla ja alkaa poistamaan karvojaan. Veto vedolta hän muuttuu sileäksi, houkuttelevaksi ja puhtaaksi. Höylää hän huuhtelee säännöllisesti, joka toisella vedolla ja tuntee nautinnollisen lämmön joka kerta haaruksissaan, kun kuumat vesipisarat valuvat pitkin hänen jokaista uurrettaan, jokaista koloaan ja lopulta jo viilenneinä pitkin reisiä lattialle.

Hän siistii itsensä huolellisesti seuraavaa leikkiään varten. Vaahto tekee hänestä pehmeän ja hyväntuoksuisen, sileän ja herkän. Hän huuhtelee terän huolellisesti ja asettaa sen paikoilleen kuivumaan. Hän istuu pöntölle, ottaa alasuihkun käteensä ja laskee vettä hetken, ennen kuin suuntaa sen pilluaan kohti. Hän tuntee nautinnollisen värähdyksen alavatsallaan, kun vesi valuu paineella hänen klitoristaan vasten. Toisella kädellään hän pesee vaahtoa itsestään, liukasta, ihanan tuoksuista vaahtoa.

Hän levittää häpyhuuliaan sormillaan ja antaa veden valloittaa hänet, viedä mennessään. Hän keinuttaa lantiotaan pytyllä, pyörittää sitä niin, että vesisuihku osuu juuri niihin paikkoihin, mihin hän sen haluaakin osuvan. Hänen lihaksensa ovat jännityksellä, hänen jalkansa tärisevät, kun hän istuu jalat levällään, nojaten varpaisiinsa. Hänen käsistään alkaa kadota tunto ja hänen hengityksensä on kiivasta.

Hän vie toisen käden sormensa liukkaan pillunsa huulille, painaa hellästi sormella, toisellakin ja upottaa ne hitaasti, nautinnollisesti sisäänsä. Hän puristaa lantion lihaksillaan itsensä tiukaksi, niin että sormet hänen alapäässään tuntuvat hetkessä jäävän puristuksiin ja hän kääntää vesisuihkun suoraan klitorikselleen. Hetkessä hän huomaa olevansa valmis, hän vääntelehtii, läähättää ja suhisee kirosanoja huuliensa välistä.

Kaikki lihakset hänen vartalossaan jännittyvät äärimmilleen, selkä menee tiukalle kaarelle ja hänen päänsä taipuu taakse, kun hän räjähtää omiin käsiinsä nykien nautinnosta. Suihku painaa hänen klitoristaan ja hän näkisi oman alapäänsä liikkeet, jos vain saisi silmänsä auki nautinnoltaan.

Hän lopettaa vastahakoisesti veden laskemisen, sammuttaa hanan ja nousee jalat täristen pöntöltä. Hän kuivaa itsensä, pukee pikkuhousut ylleen, kävelee makuuhuoneeseen ja käy raukeana yksin nukkumaan.